Din debara

19 octombrie 2008

Va amintiti debaraua lui Stanley Ipkiss alias The Mask? Camaruta aia mica in care tot incerca el sa ascunda masca si ii cadeau o groaza de chestii in cap cand incerca sa deschida usa?

Ieri am facut curatenie in debara, loc in care am descoperit tot felul de cuisoare, motorase, ineluse, piulite, hartiute, cabluri…un intreg arsenal de lucruri nefolositoare si atragatoare de praf. Locsorul asta stramt e ca un kinder cu surprize, niciodata nu stii ce vei gasi daca mai „aprofundezi” putin problema…

Cam o data pe luna fac o curatenie de genul aleia pe care o facem la Craciun sau la Paste. Din aceasta actiune ma aleg cu cateva pungi de gunoi pline cu nimicuri. Probabil ca atunci cand le depozitez constiincios prin sertare sau rafturi sunt ferm convinsa ca odata imi vor folosi la ceva. Dupa o luna, cand le inghesui in pungi pentru a fi aruncate, ma intreb la ce credeam ca mai pot fi utile. Niciodata nu gasesc raspunsul.

Totusi, mai bine mai tarziu decat niciodata. Debaraua mea are din nou un raft liber pentru a ascunde lucrusoare „pe care nu le pot arunca”…pana luna viitoare 😀

Reclame

One Response to “Din debara”

  1. Diana Says:

    yuhu :))
    bai, vezi sa nu arunci cine stie ce de care ai nevoie..ca tot nu stii tu la ce folosesc cuisoarele si cablusoarele alea :))
    la mine debaraua e loc sacru, se umbla in ea doar la un secol :)) sa nu cada toate din ea, d’uuuh :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: