Dress for success!

4 noiembrie 2008

Cu siguranta, haina nu il face pe om, dar il prezinta! Si uneori prima impresie cantareste foarte mult, mai ales cand ai un timp limitat la dispozitie de a-ti face cunoscute calitatile, competentele profesionale sau personale.

O aparitie prea casual poate da impresia ca nu iti doresti sa avansezi, ca nu iti iei in serios locul de munca, firma in care lucrezi sau in care ai vrea sa te angajezi. Nu spun ca ar trebui sa avem in garderoba numai costume de culoare inchisa si sa nu ne abatem in nicio zi de la ele. Solutia optima este sa combinam hainele si accesoriile astfel incat rezultatul sa fie o tinuta frumoasa (dar nu extravaganta), ingrijita, curata si mai ales sa inspire profesionalism. O astfel de tinuta iti ofera mai multa incredere in propria persoana si chiar o mai buna „trecere” in fata superiorilor.

Un alt element-cheie este atitudinea pe care o ai, aceasta formand impreuna cu tinuta un tot unitar, imaginea ta. O atitudine optimista, proactiva face mai mult decat pupaturile sefilor in partile dorsale (metoda practicata de unii din ce in ce mai des si cu mai multa pasiune)!

O investitie in imaginea ta se va amortiza intotdeauna. Deci imbraca-te pentru postul pe care il doresti, NU pentru cel pe care il ai! 😉

succes

Reclame

3 Responses to “Dress for success!”

 1. Diana Says:

  aaaa 😀
  eu la serviciu prefer sa ma duc casual. am avut si joburi unde m-am imbracat office. dar din fericire acesta de acum nu e genul :)) si casual e tinuta tuturor de aici 😛 si asta nu ne face mai putin seriosi sau „accurate” in munca noastra 😀 parerea mea..

 2. Elsa Says:

  Bineinteles, depinde si de firma in care lucrezi, de tinuta colegilor etc. 🙂

 3. Teniescu Says:

  si cand se uita lumea dupa fete, se uita dupa alea imbracate misto, nu ? ca alea sar in ochi. 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: